Dagen L, Dagen Linda

Nu ska nog sötaste strax kliva på på planet i Trondheim (himla smidig att kunna flyga därifrån), eller så sitter hon redan där. Om fyra timmar hämtar vi henne på Murcias flygplats, som ligger mycket nära vårt hus :) Så himla najs! Nu ska jag fira med citronjuice, sol och min bok.

Baddräkt från Kapahl (kors i taket!!) och shorts Cubus.

Fredagen den 13

Ja, ska man börja tro på skrönor så är det väl nu då. Dagen började med att pappa lyckas att göra en buckla på farfars bil genom att köra in i en krok på husväggen. Lite senare skulle vi åka till stranden men för första gången blåste det så mycket och var så dåligt väder att stranden nästan var översvämmad och att jag började frysa, så vi åkte hem nästan direkt. På kvällen när vi sitter på en restaurang nere i byn börjar det spöregna, verkligen ösa ner. Vi inväntar uppehåll innan vi törs kila hem den dryga kilometern men då visar sig gatorna vara så översvämmade att vi får ta av oss skorna och vada för att över huvud taget ta oss över övergångsställerna. Södra Spanien är väl kanske inte jättevana vid så mycket regn, därav klarar brunnarna inte av att svälja så mycket vatten. Jag vet dock att det har hänt nån mer gång genom åren vi har varit här, och då har farfar gett sig ut i storstövlarna och inspekterat. Mamma tyckte dock mest synd om metalkidsen från festivalen som pågår i krokarna, dem verkar ha tystats av ovädret ;)

Blöt och bekymrad. Klänning från Gina Tricot

Om jag fick en önskan

Så skulle jag vilja komma från ett annat land (utan att kunna förstå Svenska) och sedan tvingas titta på "Allsång på Skansen" för att se hur jag skulle reagera och vad jag skulle tänka. Börjar tycka att det är ett fullkomligt obegripligt program även som helsvensk, fast traditionen sitter väl så djupt rotad att man inte reflekterar över det. Men rätt så crejjjsi är det! Föresten så skulle det nog räcka att visa upp ett avsnitt för en typ turk för att se dennes WTF-min. Det skulle vara mycket underhållande! Mamma och Pappa tittar på gamla avsnitt och just nu hör jag pappa bröla med i "Rosa på Bal" från vardagsrummet. LML.

Mera Linus


Marknadsfynd


En plånbok, ett halsband och sex ringar = 130 kr :)

gshjsdchbjsdfjvsfsdf

ÖÖÖHHHHHH! Jag bara förlorar hela tiden jue! Jag hatar att förlora. FUCK YATZY!

08082010


Osminkad. Öh...Nu händer det absolut ingenting, fruktansvärt segt. Aja, yatzy med mamma får väl duga.

Foque 2, Satiago de la Ribera


Mihihi

Okej, jag har försökt att inte blogga så där överdrivet mycket om modegrejs och tjosan hejsan eftersom många inte bryr sig och modebloggar finns det redan gott om, men.... Nu är det så att jag är sjukt sugen på den här byxdressen från Missa Patina och om, jag säger om, jag ska göra min plånka en femhundring fattigare så behöver jag ett viktigt råd... vilken färg? ;)


Titta det fanns spider-man också!


Hehe, lycklig över det lilla! Visst är dem fina :D

Bubblor


Jag hittade såpbubblor i badrumsskåpet, rosa med Hello Kitty på! Made my day ;D Vart på stranden idag, rätt så segt. Nu väntar pool och matlagning.

Något nytt


Jag köpte en ny tröja idag, och en klänning som jag kanske kan visa sen (blommig, suprise?). Tröjan har iaf, bruna lappar på armbågarna men jag fick ingen bra bild på det. Pull and Bear - ca 150 kr. Shortsen är från Cubus., tror jag...

060810


Modell: bror

Som grädden på moset


Sten kotte kotte sten


Aj miss ju. Väärry mutch!

colores


Jag har tråkigt! Photoshop är min vän...

Låt mig bo i ett kylskåp

Jag smälter här borta.Klänning - Indiska

Finurligt


Figurer ovanför entrén till hotellet i San Sebastián. Byggnaden fungerar annat än på sommaren som univeritetsboende och hela stället var även invändigt fyllt av massa gamla, fräcka föremål som skrivmaskiner, telefonkiosker, godisstånd, symaskiner osv.

San Sebastián 03082010

Va?? Vadå att jag väljer glasssmaker efter utseende? Pytsan...

Biarritz 02082010

Igår var första dagen här som det inte var kasst väder, därför begav jag mig ut för att ta lite kort. På kvällen hittade vi en restaurang som påminde grymt mycket om Broken hemma i Åre. Både inredningen och menyn var i stor sett den samma. Jag åt megagoda vegetariska faijitas, mums! Nu ska vi snart fortsätta tio mil, över spanska gränsen, till San Sebastián.

RSS 2.0