Dansbandsveckan i Malung 09

Här kommer då lite bilder från den kära dansbandsveckan <3 Bildkvaliteten är typ lika med 0 eftersom det mer är fråga om dokumentering än konstfotografering, så att man inte glömmer av något. Jag har inte heller så mycket bilder på danskvällarna, då hade vi fullt upp :D

Första danskvällen, pepp, pepp, pepp!!


Inget för vegetarianer men underhållande 


Folk utanför Stensons. Det var inte så bra XD


Higlights var snäppet bättre!


Dag 2 - Lost in Malung




Vi upptäckte en stor scen i Grönlandsparken


Sten och Stanley var där med sin malplacerade basist (eller vad han nu spelar ^^)

Falukuriren

Turistade runt i Malung


Denna dag var det bio men vi han med lite dans på kvällen ^^ Linda har hittat sin tvilling :)


Larz Kristerz!!!!

Ja det var nog allt, vissa bilder ville inte alls ladda upp sig, GAAH, började på detta inlägget redan igår och har försökt och försökt... Men så kan det vara!





Natural



Hej hej, shit vad dagarna går fort när man inte gör så mycket mer än att sitta vid datorn och sola. Än så länge har jag inte dött av tristes, egentligen är det nog det här jag behöver, lugn, värme och avkoppling men när det inte finns nåt att göra så blir man lätt rastlös. I dag var jag och mamma på marknaden en sväng och köpte frukt och grönt. Sedan har vi badat, ätit lunch och slappat, i kväll ska vi ut och äta middag, hela familjen.

Hyn mår i alla fall bra av att gå runt osminkad. Har blivit av med nästan all acne så lite positivt finns det med detta också. Nä, nu måste jag slänga mig i poolen innan jag blir ett stekt ägg. See ya ;)

Slänger in en dagens

Har inte laddat in nån bild på mig men detta hade jag på mig idag, blev faktiskt lite för varmt med shortsen, får nog köra på en sval kläning imorgon.



Ur fas

Hjälp vad jag "ligger efter" när det gäller facebook och bilddagboken och stuff. Efter frygt 2 veckor (!!!!) utan dator måste jag komma ikapp med på bloggande och bloggläsande. Måste komma i fas innan jag får ångest.

Äntligen

Oj! Nu var det länge sedan! Har så mycket att berätta, både Malung och ExPa var hur kul som helst, ska visa bilder och sådant sedan om jag fick med mig kameran så jag kan ladda över. (tills dess får ni hålla till godo med några snodda från Facebook :D).. Är nämligen i Spanien nu. Varm och skönt (för varmt) är det men något att göra finns det inte. Tur att jag har min bebis datorn med mig <3 Tid att blogga kommer jag i alla fall att ha, om jag har något att skriva om.

Vi höres :)


We fight, we score, we are the house of Gryffindor

We fight enough, to trample over hufflepuff 

We fight some more, to beat the house of Ravenclaw

We fight, we win, we kick the ass of Slytherin!!

Lite bilder på quidditchlagen, och självklart vann Gryffindor!!!!! Yeeeeay :D :D

Snart på väg

Malung - Se upp för tjejen med världens sämsta lokalsinne ^^

Bloggtorka

Är vad jag har nu, därav den taskigaste uppdateringen på länge. Och bättre blir det inte för i morgon bitti sticker jag ner mot Malung med min bättre hälft Linda. Sedan blir det vidare till Uppsala för en dag med Felix som guide och slutligen Sthlm (eller Täby då) för ExPa, Wiie vad jag längtar!

Ja i alla fall. Nu är alltså det årliga St Olvas loppet avklarat och det gick väl som väntat för lilla otränade mig :) Pallrade mig igen mina sträckor iaf så det var väl godkänt. Packningen är också ett avslutat kapitel men gud vad svårt det var, är bara att hoppas på att allt är med. Men skivor, godis och böcker till nedfärden ligger i tryggt förvar i handväskan så det ska nog gå bra.



Tisdag

Igår var jag på IKEA med päronen, köpte möbler och material till lägenheten och till renoveringen av huset så endel slantar gick åt ;) Vi han också med att shoppa lite. Köpte smink och småförpackningar med allt möjligt som shampoo, tvål och liknande. Bra att ha på alla resor i sommar.

Idag ska jag packa, eftersom det är enda dan jag kommer ha tid till det, i och med Svett Olav :)


Haha, ursäkta alla ego-bilder men det är typ sånna jag har ^^ Och så är det ju min blogg :D



Titt ut!

De första jordgubbarna har mognat, helt otroligt att de kommer redan :)



Cupcakes

Idag fick jag lust att göra cupcakes så jag promenerade ner till ICA och köpte lite ingredienser till frostingen. Men som alltid när man ska göra någonting så vill man ju vara bäst på en gång! Och det är ju alltid mycket snyggare i huvudet än det verkliga resultatet men jag är ändå hyfsat nöjd eftersom det vara första gången, och övning ger ju färdighet!

Det ser ut som om det är mycket mer klet på än vad det är eftersom muffinsen typ svällde till tennisbollar, mysko! Men det är ändå rejält med frosting på, sockerbomb!

Freedom

Japp, nu börjar alltså sommarlovet på riktigt. Och hela Juni har gått... Men nu ska vi inte deppa för det, lite fick pengar har jag ju inkasserat :) I kväll ska jag först äta middag med familjen, blir något medelhavsinspiretat gissar jag på. Efter det ska jag ner till Linda och babbla samt fixa lite saker till Expecto, WOHO, längtar <33

Så här ser jag ut ikväll:



En dag kvar på jobbet

Nu var det länge sedan men bloggsuget har verkligen inte infunnit sig och då är det bäst för alla att jag låter bli XD Annars blir inläggen bara värdelösa. Vet visserligen inte vad jag ska skriva nu heller men en liten update kan jag väl få till. De senaste dagarna har sett ut precis lika dant för min del. Upp vid 7-tiden. Gå till jobbet, jobba till halv 4, hem och byta om till myskläder, vila/titta på tv, äta middag, göra något vettigt (t ex  skriva packlista eller  klippa naglarna, inte mer än så ^^), sedan dricka te och gå och lägga sig. Inte mer spännande än så alltså. Jag blir så seg efter en hel dag på jobbet. Leka med barn och vara ute i solen en hel dag tar faktiskt på krafterna, trott eller ej!

I Måndags var jag dock ledig och han med en tur till stan. Kan visa er vad jag köpte senare kanske.

Nu är det inte långt kvar till Malung och Täby! Men först är det dags för Svett-Olav. Och jag är mer otränad än vad jag varit någonsin, samt har precis varit förkyld. Toppen!

Utsikten uppifrån mig är inte så dum egentligen...

RSS 2.0