Hur blir man cool?

Lite nytt. Vet egentligen inte om det är bättre eller sämre. Vet ingenting just nu då min hjärna håller på att frysa inifrån (inte pågrund av att jag mår dåligt eller nåt utan för att mitt hus hatar mig, vi har knappt 17 grader här inne). Det är anorlunda i alla fall. Ibland vill man bara bort med det gamla in med det nya. Nystart. Me like.

Inga snygga bilder idag. Eftersom det är så bövelens kallt så struttar jag runt i pappas mossgröna fleecetröja och ullstrumpor i storlek 45 :D Fashion...


You've gotta make your own kind of music

Halloj!
Inget speciellt med dagen idag. Bara att allt har känts väldigt segt! Åkte med 7.49 bussen till skolan, åt frukost, hade sånglektion med Tove (vi har börjat med musikallåtar! WIIE :D), sedan Spanska med Raffa som faktiskt inte var lika konstig som vanligt utan ganska så trevlig! Det går bättre och bättre ;) Sedan hade nästan alla andra språk så då gick jag och åt med Chrille, sen kom GB, sedan Fredrik och Rebecca från Brunflo och tillslut Elin. På eftermiddagen gick vi med gott mod till musiken i tro om ensemble men icke! GeMu... dö... I morgon ska vi av någon konstig anledning ha teaterworkshop med någon grupp från Uppsala på vår inriktning. SÅ gick det med den musikveckan! Inte så pepp. Kanske för att jag är totalt megavärdelös på sånt där. Och det tycker min omgivning också. Varför skulle annars den enda rollen jag någonsin fått förtroende för att spela vara ett träd? ;)

Bara för att jag hittat en väldigt snygg bild från någon gång innan jul. För snygg för att låtas gå till spillo!

But you don't really care for music do you?

Okej, nu smäller det. Idag har jag varit hemma hos Rebecca och spelat in! Först gick det rent åt skogen men tillslut så bestämde vi oss för att ta jordens mest uttjatade låt - Hallelujah, det var den enda som gick någorlunda bra... Blev ganska fail trots allt, men vadå, första försöket kan inte bli topp :) (Och ignorera den första bilden, HAHA, vet inte varför just den hamna där). MITT KEX ÄGER PÅ ATT SJUNGA!!!!



I'm not pretending


Hej :) Jag är glad men kameralös idag! Min Måndag har varit rätt så händelserik. Så händelserik som en vardag i mitt  liv kan vara just nu. Det började med ångest över vad som skulle komma på den Estetiska Verksamheten... ja bild såklart, som de flesta nog redan hört mig klaga över. Men nu måste jag dock erkänna att det inte var så jäkla hemskt. Bildläraren var ganska bra, jag har ju en del att jämföra med (ska inte nämna några namn denna gång av erfarenheten att det alltid slutar åt helvete) . A ja, i alla fall så fick vi måla porträtt av varandra utan att titta på pappret, min teckning som föreställde Elin var ett riktigt mästerverk om jag får säga det själv :)

Efter skolan gick jag till gymmet, efter typ 30 min på Te-centralen (?) dit Elin släpade med mig och Hanna. Vi kom liksom aldrig därifrån. Efter gymmet gick jag och handlade massa nyttiga grejer, typ massa konstiga grönsaker, qinoua, linser, durumvete, oatly-produkter osv. Haha, SÅ INTE jag men jag måste bli lite nyttig ^^ Försöker även trappa ner på mjölk och ägg som ni kanske redan förstått. Läs "Vadå Vegan" så vet ni varför ;)

Nu ikväll har jag tittat på massa fantastisk dumburk. Råkade av en ren slump klicka mig in på Barnkanalen och Lilla Sportspegeln. Och vem får jag se där om inte OLLE JONSSON! I den snygga Duveds dräkten (som jag faktiskt själv har en gammal upplaga av samlandes damm hemma i lådan) glidande fram i spåren, och på nåt konstigt band ;)
- Är det fusk det här Olle?
- Nja, det är ju bra för våra svenska åkare, så att det inte är Norge som håller på!"
Haha, sekten blir stolt :D

Här kan ni se klippet! (Inslaget börjar efter ca 7 min)


I get angry too, well, I'm a lot like you

Riktigt slapp helg, har gjort absolut nada! Otroligt skönt men lite tråkigt. Jag saknar min Linda!! <3 Kom hem från Fjollträsk nu!!


24 Januari

Jag är så opepp på att blogga just nu, trött och lite sjuk sådär men det ger väl med sig...
Jag har i alla fall fått en liten kusin. Elin har blivit storasyster. Hennes lillebror kom kvällen den 22/1 :) Grattis Anna!

Och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om för det ekar i huvudet

Bra dag igen! De börjar bli många nu, och det gillas! Idag har jag först gått i skolan, med bara en massa musik på schemat (förutom Spanskan men den kan ta sig...). Sedan gick jag till Gold´s med Linda och Ida Nyander. Vi tränade och gick sedan hem till Linda och åt glass, bra kombo! :D Där pratade vi nostalgi och lite gamla minnen från högstadietiden. Det är skönt att det är över men lite kan man allt sakna det ;) Vi kollade också länge i skolkatalogen och upptäckte många spännande människor ^^ Nu ska jag avsluta dagen med att läsa lite ur "Vadå Vegan?" boken, i morgon väntar nya äventyr :D 
Bara för att jag hittade awesomaste bilden på mig, Nyander, Sahlberg och PH (som jag redigerat väldigt fail, men nu är jag trött) på fejan (tagen av Sara) från vår klassresa till Norge. Vad tycks om våra brills? Särskillt mina är ytterst heta :D

Också i Trondheim, jag och Ida försökte ta oss ner till torget... eller nåt ^^

Är man en boggart så är man

Haha, nu kommer alltså min (vår) allra första videoblogg! Jag dör väldigt mycket inombords varenda gång jag ser den här och det är grymt pinsamt, men visst måste man bjuda lite på sig själv ibland? ;) Så här har ni oss - Superkavajerna och kexet, direkt från en bäcksvart garderob xD

Måndag

Grymt tråkigt att vara sjuk. Nu blire Nabon till stan :)

Inte som alla andra

Brukar man inte förlora aptiten när man är sjuk? Det var ju synd att det inte funkade på mig...


55 minuter i en gaderob

Tillbingrade alltså kvällen hemma hos Johnsons igår. Det var ganska så fail. Satt i en gaderob i typ en timma tillsammans med Rebecca och Mirja (som har asbra humor och gillar Harry Potter!!! ^^) :) Haha, vi vågade liksom inte gå ut till allt det läskiga folket i resten av lägenheten ^^ Tillslut vågade vi oss dock ut från vårt revir. Jag och Mirja bildade våran fantastiska klubb - Superkavajerna xD Rebecca fick vara maskot men hon var ganska så dålig. Vi hade snygg kavaj-photoshoot också samt gjorde en extremt hipp videoblogg, direkt från the gaderob! Ska sno det från Mirjas blogg om hon lägger upp det :)

Idag var vi på stan, alla tre. Fikade, tog lite bilder i en mycket kall och blåsig badhuspark och gick sedan på bio. Såg Avatar, den va okej, men inte mer. Fint animerat i alla fall :) Träffade Sahlberg där och fick åka med dem hem till Duved. Åh vad snällt :D Nu ska jag antagligen till Nina med Linda och de andra. Vi höres!


Fler bilder kommer kanske sedan, nu måste jag springa :)

Se det som en epilog

Brighter days. Jag ska inte deppa ihop igen. Det är du inte värd.


Ur fokus

... or just to much PhotoShop?

Kjol JC, Kofta (som kliar så att jag håller på att avlida) BikBok, Leggings JC (iaf de yttersta, kallt väder medför kräver på benen), Halsband Indiska och Skor Scorett.

Bra dag idag. Seg dag idag. Flummig dag idag.

Inleddes med uppvaknande lite senare än planerat, fick rusa till bussen. Möttes av en glad RH (förlåt Rebecca, jag är fast. Blame it on Elin), kom till skolan åt frukost, underbart! Hade fina lektioner, sånglektion med härliga Tove, Spanska utan Raffa, lång lunch och sedan musik :) Efter skolan följde jag med Rebecca till Teliabutiken och satt där och åt godis. Vi gick tillbkaka till musiksalen och mötte upp Fredrik, fikade på kärnan. Kvällen har spenderats med Linda och hennes syster Elin, jobbigt med folk som har samma namn... Tur att man själv har ett som är så unikt xD 

Just take a look in the mirror


Det är bara att inse det: Jag mår bättre än vad jag någonsin har gjort. Punkt. Slut på gnäll.

Förstör inga minnen du vill inte se mig så här


Tittar på TV, som vanligt när jag är här inne. Känner att jag måste ta tag i mitt liv nu. Flera dörrar har visat sig sedan jag flyttade men det känns som jag inte hittat nyckeln. Dock så mår nog bättre än vad jag någonsin har gjort, med vissa undantag... Det finns vissa saker, tider och människor som är förbi, som jag aldrig trodde att jag skulle sakna så starkt men som gjort djupa avtryck. Jag måste fylla upp tomrummet.

Waiting for a second chance

Jag känner att det här blir en bra bloggvecka.
Top/fodral - Gina Tricot, Leggings - BikBok, Kavaj - H&M, Skor - DinSko

Min pappa har skills

Min pappa är väldigt snäll. Och han är sjukt duktig! Det tycker i alla fall jag eftersom min konstnärliga sida är så gott som obefintlig ;) Här är grejorna han har gjort till min lägenhet:


Zebradekal ovanför TV:n. Jag var mycket skeptisk men visst blev den rätt så fräsig?

Insynsskydd på dörren i rummet. Smartigt!

Dekoration på kylskåpet. Musik <3

Tjusiga ugglor bor det i mitt badrum.

Canvas med klassiskt motiv. Fräckt, men de där gubbarna kommer att skrämma mig många gånger!

Ett träd med (läskiga) fåglar och krokar har jag i hallen :) Fåglarnas pupiller saknas men de kommer ^^


A melody i start but can't complete

Då var lovet alltså slut och imorn börjar skolan igen. Det har varit ganska så awesome men det ska också bli mycket skönt att återgå till det normala. Ska bli kul att träffa allt folk igen och förhoppningsvis blir VT2010 på Vittra en grym termin :) Förutsättningarna är goda ^^

Mycket shopping har det i alla fall blivit och trots att jag egentligen tycker att detta är väldigt töntigt så visar jag er ett par favoriter jag införskaffat. Jag är ju trots allt inte cool alls xD


1. Klännig från Bling i Göteborg(när den kommer användas har jag dock igen aning om). 2.  Söt sak/top/klänning från BikBok. 3. Klänning från VILA. 4. Skjorta även den från BikBok. 5. Tröja från Indiska.

En liten del i alla fall. Kjolarna blev så fula på bild och smyckena glömde jag bort.

Söndag

Idag har jag struttat runt här hemma i tjusigt underställ och fräsig fliströja därav inga fancy bilder today ;) Trots att det börjar bli varmare ute är det fortfarande lika illa här inne. Fantastiskt. Har inte heller något skojigt att berätta, denna härliga Söndag har jag sovit, ätit omelett och sovit lite till. Därför tänkte jag istället visa en sjukt tjusig bild klara hittat från Schweiz 08. HAHA som vi såg ut! Jag kan inte sluta garva :D


Wedish boy, Livio, Lilly, Klara, PH, Sara, Jag, Sahlberg, Linda och Janick ^^

Kom ihåg att du inte får snyta dig i mattan

Iskallt är ordet. Både ute och inne, isoleringen hos oss är sämre än det mesta. Det verkligen blåser från/igenom fönstrena. Tack och lov för brasor. Sitter här och lyssnar på Trolles trafikskola! Trolle ÄR bäst <3


I use to be such good good swimmer But for now my head is in the clouds

I am back from kläppen! Har ätit jättegod mat (Klara is the master of the toast-järn), sjungit vackra stämmor, lekt med ljusstakar xD, fajtats med Sahlberg och pratat!!! <3 Tack Klara, Philippa, Elin och Ida :)

Imorn blir det stora staden. Fast vet inte vad jag ska göra där längre, förutom fika fika fika hos Moa på kvällen! Längtar! Annars tänkte jag typ kidnappa kexet mitt från Brunflo ;) Wish me luck ^^


Top från Gina, Sammetskjol från JC, Legings JC och Skor från Din Sko (dem kunde jag dock inte gå ut med. Under 30 minusgrader i byn. Holy shit... )



Ekorrpop

*barabam pam pam paaam*  Låt mig få presentera De Buggande Boggartarnas debutalbum "Det Känns när det Svänger". Notera det klatchiga namnet!

Lyssna på oss på vår Myspace :) Vi har tre nya låtar! Även i ofrivilliga ekorrpop-versioner :) Vi är så awesome!


Ingen verkade förstå att jag var riktigt läskig

Ok, det blev en bloggpaus... igen. Men I don´t dig bildlösa inlägg. Nu är jag iaf back on track. Göteborg och Danmark var najs om än lite pensionär-överdos ;) Gammelpäronen börjar blir gaggiga. Den danska lillkillen han inte komma medan jag var där men det är nog inte många dagar kvar nu. Åker kanske ner igen vecka 10 för att passa barnen med Anna.
Idag har jag vart hos min kära bandmedlem och andra hälft och spelat in 3 nya låtar till vår myspace och vår kommande skiva. Fantastiskt bra :) HAHA!

RSS 2.0