Trött Tisdag

Det här med bloggandet går verkligen med humöret, upp och ner. Just nu är mitt liv rätt så innehållslöst, därav ganska tomt med updates. Imorse gick jag upp klockan 6 för att hinna med tandläkaren innan jobbet för att komma dit och vända nästan direkt eftersom de hade ändrat sig och inte längre ville laga det där hålet de skulle. Typiskt! Alltså kommer jag att vara lagom pigg på jobbet helt i onödan, mitt liv i ett nötskal. VIssa ljuspnkter finns det dock i tillvaron. Imorgon har vi Quidditchträning inför SM vilket är extra kul iom att jag och Linda nu har bokat våra biljetter. Stockholm och Uppsala here we come!!! :D


Fler bilder

Jag glömde ju kameran (eller minneskortet, typiskt) hemma men Linda hade med sin, och ett par andra också. Så här är ett par pics, raka vägen från facebook :)


Hurra hurra hurra!!!

Grattis grattis grattis!!!

I fredags tog 4 av världens coolaste människor studenten (Elin, Emma, Nina och Magnus) och det är så jäkla konstigt. Det känns som igår då vi gick i låg/mellanstadiet och jag råkade ta Elins likadana skor så hon fick trippa hem i tofflor mitt i vintern, eller då jag, Nina och Linda sjöng en man i byrån på spectrums vårkonstert. Bara det sista året har gått fruktansvärt fort. Det känns hur konstigt som helst att jag aldrig mer kommer att svischa förbi Elin, Emmsi och Ninisens frukostbord och fastna i diskutioner om HatP, Wizardrock, Quidditch och andra Harry Potternörderier. Jag insåg just detta på riktigt och det suger!!!!! Men, men... vi småungar får helt enkelt kämpa på i två år till och önska dessa underbara människor ett stort lycka till i livet och hoppas på att kvarnishänget inte upphör! <3 <3
Ett till grattis till Magnus också som inte får glömmas, trots att jag inte hittade någon bra bild på fejan ^^

Torsdag

Sitter på skolan och dör lite inombords. Anledningen - Spanska med Raffa, ingen anledning att jubla direkt. Det har också börjat att göra riktigt ont i handleden. Överansträngde den på cheer-lägret i helgen och gick upp till skolsyster för att få den lindad igår. A ja, så synd är det inte om mig, i övrigt är allt rätt bra. Har varit ganska segt den här veckan eftersom nästan alla kurser jag har läst är avslutade men igår var en rätt bra dag. Det började med lärarshow på storsjöteatern där de drev med allt som ha hänt under året, riktigt roligt. Sedan hade vi samhälle och efter det tog vi bussen upp till Jämtkraft arena för att titta på treornas fotbollsmatch mot lärarna. Kvällen tillbringades först i badhusparken med godis, frukt, trevligt folk och skratt och sedan hemma hos Lova men Hanna, Elin, Ida N och Josefine där vi tittade på "Pretty Woman" :)

Inatt ska jag sova hos bästa Linda och imorgon blir det till att fira Elin, Emma och Nina på deras studentdag!! Och Magnus förstås, på avstånd.

Nej, nu ska jag ta och gå mot min säkra död.

RSS 2.0