Materiell lycka <3


Malung - Stockholm

Ännu en awesome resa. Inte så mycket fotande men mycket minnen :)


Fika i Älvdalen ;)

Linda powernapar i tältet medd läppglans-Harry

Torsdag - LK-dag!

Lindas pappa fyllde år

Larz Kristerz var fina som vanligt xD hehe...

Linda och Louise också, påväg till sitt meetup :) Stockholm!

Folk på Café Mineur  också :D
Grillträffen var också trevlig värre, för trevlig för att orka ta kort.

Hej solen, trevligt att råkas


Min förkyldning vill av någon anledning inte ge med sig. Nu har jag hostat i snart en månad så därför åkte vi upp till HC idag och fick en starkare hostmedecin utskriven. Enligt apotektanten gör cocillana så att det bildas morfin i kroppen (?), det låter ju otroligt bra...hm... Efter sjukhusbesöket, hos världens knepigaste läkare, promenerade jag ner till byn och fikade på Åre bageri medan jag väntade på att pappa skulle bli klar med något skyltjobb och köra hem mig. Wienerbröd med hallon och färskpressad apelsinjuice. Sommarfika :) Som för att fira den första soldagen på länge. Egentligen är det ju sådär lagom kul att fika ensam men det var så gott att det inte gjorde något. Imorgon åker jag in till stan. Dels för att hämta min solhatt till Spanien (på måndag åker jag ju till Malung och sedan Stockholm, sen jag är bara hemma en dag efter det innan vi flyger till Nice), och dels i brist på annat att göra. Duved är inte speciellt kul i längden.

Malung


Den passa fortfarande!! Kanske den till och med sitter uppe i år? Åhhh vad jag längtar, pepp pepp pepp!! Jag älskar att nörda, speciellt med den allra bästa. Bara ett par dagar kvar nu! Malis <3

Kvarnis is my second home


Jag var på kvarnis ikväll. Fett med värt. Gillar filurerna där alltså! Även om Emma pemma dampade och skyllde på mig! Sån stil azzå! ;) Men jag gillar dig ändå pemsi, fett fett mycket faktiskt! LYCKA TILL IMORN E + E, IIIEEE!! Till och med Elin frontiervillade idag, det gjorde min dag! Vi körde lite minilan och åt Lindas nytänkande tårta samt lystnade på bieber-boy. Åh! <biebianheart3 igen! Det här är inte sammanhängande men det gör liksom ingenting, jag är glad! PEPP PEPP PEPP!

Made my day!

Ibland är det värt att vara uttråkad och ibland är det värt att vara så dödsuttråkad att man av någon anledning går in på omegle. Det här är säkert extremt oförståeligt för dem jag inte har umgåtts med de senaste dagarna men jag säger bara ååhh! Biebian heart <3

Bildbomb


På tåget mot Stockholm spelade vi bland annat på Lindas DS

När vi kommit fram tog vi oss ut till Lovisa i Farsta och sov där en natt, vi drack Honungsöl - summer edition

Dagen efter skulle vi på Grönan, vi fick dock lite problem då bagageboxarna på centralen var upptagna allihopa. Vi åkte då ut till Magnus i Viksjö med våra grejer, där vi skulle sova natten efter. Det tog 2 timmar extra men tillslut...

... var vi back on track igen och påväg in till stan.

Vi mötte upp Lovisa och Li igen och tog färjan till Grönis.

Här hade jag mitt livs mest traumatiska upplevelse då jag innerligen trodde att jag skulle få avsluta mitt liv i hamsterhjulet. Jag lyckades tappert kämpa mig ut med bara lite smuts och skrapsår på benen. Hjälp.

Li och Lovisis red på ädla springare.

Och det gjorde Linda också!

Vi hälsade på flygande elefanter...


Och hittade vår nya familj i Pettson och Findus värld :)

"OMG jag bah wroom wroom!!"

Vi drack enorma mängder coola men tyckte inte riiiiktigt att vi fått i oss tillräckligt med socker ändå. Och sockervadd är ju najs!

Sedan stötte vi på självaste Harry Potter!! Vilken lyckodag! <3

Efter alla godsaker åkte vi katapulten, sen mådde vi så här bra.

På fredagen gick vi på stan, på kvällen åkte vi ut till Maria i kallhäll och hade pizza-picknick innan Marias kolektiv-ferre xD Här är Kelly, Ellen och Elin.

Underbara Maria var glad. Elin är the master of the surmin!

Hippiefolket untzade ända till kl 12 dagen därpå men trots dålig sömn i tältet var vi alla awesome på Quidditchplanen. Och snygga såklart! Att ta bilder var inget jag hade någon större tid till dock.

Vi sportade fett på söndagen också, sedan följde jag och Linda med Magnus till uppsala. Vi var rätt döda på måndagen efter all quidditch men vi hittade på rätt cooola grejor ändå. Att sova på domkyrkstrappan var gudomligt skönt, likaså att bada och sola med trevliga USC:are.

Att hacka lök är en konst. På kvällen fixade Magnus och hans helt fantastiska roommates fetaste grillmiddagen. Dagen därpå var det sorligt att åka hem till regniga Jämtland, men nu ska det bli skönt att få sooova :)

Avslutar med en bild snodd från Marias fb på laget som kanske inte lyckades allra bäst men som i alla fall hade bäst laganda och så sjuukt jävla kuul!! Jämtland Jägermeisters i mitt <3 Wizard-älgar är vi allihopa!!

Hej igen, härliga regniga Jämtland


Hej bloggisen, jag är hemma!
Resan har varit helt fantastiskt, både SM och alla andra grejor som vi har hittat på. Nu är både trött och sjuk igen men det var så himla värt.  På bilden lyckades jag på något vis att få Duveds vädret att se riktigt fint ut, vilken inte är riktigt sant. Från att ha stått på perrongen i Uppsala i 23 gradig värme och strålande sol kom vi hem till blåst, regn och ett tjockt lager dimma. Åh vad jag älskar Jämtland. Not. Jag ska visa bilder och berätta lite mer om Quidditch SM senare, det har aldrig varit så kul att förlora :)

RSS 2.0