Molnen kommer!

Självklart kunde finvädret inte stanna särskilt länge men man får vara glad för det lilla. Än så länge är det ju forfarande solsken och varmt.

Måste erkänna att jag tröttnat lite på att blogga så det blir lite glest. Igår hade jag skrivit ett inlägg men så funkade det inte att ladda upp bilder (blir så ganska ofta) så då sket jag i det. Igår var jag i alla fall i Åre med mamma. Handlade, köpte godis och ett par 3/4 jeansleggings, svarta med dragkedja där nere. Sedan satt jag och solade på altanen och på kvällen var vi bort bjudna på grillkväll. Mysigt, mysigt!

Idag är det mors dag!!! Grattis mamma. Så i kväll ska jag laga trerätters. Önska mig lycka till, jag är ingen mästare i köket.

Reklam

Ja, nu ska jag dra till skolan. Reklamteater idag då, eh... den är speciell men vi får väl se... :)


Vårsalong

Ja, det var det alltså igår. Gick väl bra antar jag men kände mig väldigt överflödig och bara virrade runt sjuttielva varv runt skolan i ett par timmar. Onödigt. 

Nu är det så tråkigt väder det kan bli samt att vi har ett prov och en redovisning idag, svårt att hålla humöret uppe med andra ord men jag ska göra ett tappert försök.



Gina tricot

Dessa ska (förhoppningsvis) inom en snar framtida få en egen plats i min garderob. Ska bara övertala plånboken.



Facebook

Inte nog med att jag inte förstår mig på det, när jag loggar in på hotmail så har jag 36 (!!!!) nya mail från facebook med vänförfrågningar, kommentarer osv... Hur sjutton stänger man av den funktionen då? Och föresten, vad är "taggar" (eller vad det heter xD)??

24 Maj

God kväll!

Idag har jag inte gjort mycket alls. Suttit vida datorn, handlat på konsum och tvättat bilderna rena från såpan man använder vid monteringen. Fullspäckat schema alltså. Men ganska skönt med sådana dagar också, en typisk Söndag. Idag har Linus fyllt år dessutom så nu ska vi fira honom och äta tacos. Ovanligt middagsval förresten eftersom vi äter det minst en gång i veckan men fyller man år så får man välja!

Shutter shades

Är det bara jag som inte fattar grejen med dem? 



Vinyl

Nu har jag varit och skrivit ut och monterat bilderna till vårsalongen med pappa. Det blev ett matt tryck på vinyl klistrat på plåt eftersom det hade vi ramar till. Sedan är det bara att dra bort bilden och återanvända plåten. 4 bilder blev det och dem är ganska stora, nästan A2 tror jag. Vet inte om jag är så nöjd med bilderna men var ju tvungen att visa upp något. 



Färdigbakat

Nu har jag bakat klart och fått den saken ur värden. Det är nämligen så att niorna måste göra fika till den årliga vårsalongen som detta år hålls på tisdag. Så nu har jag gjort fina muffins med hallon och vitchoklad (dem blev ganska höga och sjönk inte ihop så mycket tack vare "stödformen") samt mindre lyckade chokladsnittar. Haha, dem är väl goda dem med i och för sig men aningen torra måste jag nog säga. Men då är det som det ska, jag brukar sällan lyckas med bakverk. 


Beachen 09

Känner att jag har ändrat min stil ganska mycket på sistone och blivit mer öppen för färg. Den röd/rosa volangbikinin (gud vad snyggt det lät) skäms jag lite för att jag faktiskt tycker är fin! Det trodde jag inte om mig själv. Den kommer i alla fall från Lindex och kostar 149 riksdaler för överdelen och 129 för underdelen. Den blommiga är egentligen inte heller min stil (trodde jag i alla fall) men lite söt är den väl. Kostar 129 för överdel och 98 för nederdel. 




Kyss Johanna

Mina favoriter från Kyss Johanna, i nuläget i alla fall!

Armbandsfavoriter:

Halsband:



Ringar:

Jodå, dem har smycken i silver också ;)

Singoalla

När jag och pappa var på ICA och handlade idag möttes vi av denna underliga syn. Singoalla med Lakritssmak! Självklart var vi tvungna att testa men det var tyvärr lika gott som vi misstänkte. Alltså ganska så äckligt! Men kul idé måste jag nog säga ändå.





Gårdagen

Hej igen och förlåt för värdelös uppdatering men det lär bli mycket sådant nu ;) Har som sagt inte jättemycket att berätta. Gårdagen blev i alla fall rolig. Jag Linda och Sara var ute och fotograferade lite, eller jag assisterade mest eftersom jag varken har skills på att stå bakom eller framför kameran. Så kan det vara. Blev nog många fina bilder även om de kanske ser likadana ut men det är en annan sak, ska se om jag kan sno ett par från Linda och lägga upp här senare. 

Vad gör man en torsdag?

Idag känner jag mig duktig! Klockan är inte ens halv ett och jag har redan hunnit massor med saker. Bla äta frukost, skriva klart min biologiuppsats (tog absolut längst tid), duscha, klä på mig och göra i ordning mig, dammsuga hela huset samt äta lunch. Kanske inte låter så fantastiskt men för mig som är enormt seg på förmiddagen är det bra. Vid den här tiden brukar jag sitta i pyamas framför bilddagboken utan att ha ätit annat än en banan ;)

Idag vet jag inte vad jag ska göra, plugget är iaf avklarat så vi får väl se! Nyss sken solen men nu regnar det. Typiskt Åre.



Skräpplockningen gick bra

Men nu är jag stendöd efter att ha gått upp för hela Englandsbacken och en bra bit i Tege också. Haha, jag har verkligen varken kondition eller styrka för sådant. När jag gick hem somnade jag direkt, sedan år jag och mamma en mumsig middag eftersom Linus var på lokalen. Nu har vi precis suttit och tittat klart på  "Djävulen bär Prada", helt okej film om än lite förutsebar.  Nu ska jag duscha, dricka te och plugga lite för vi är ju faktiskt lediga imorgon. Och eftersom jag har sovit middag i 2 timmar så kommer jag nog inte somna än på ett tag ;D



Snart drar jag ut i skidbacken

Men det är inte så bra som det låter. Idag ska vi alltså städa backen med klassen för att tjäna pengar till vår Norge resa. Orka! A, ja får väl ta och göra det för sen har vi ju faktiskt långhelg, ska bli riktigt skönt. Nu känns det som jag inte har något mer att skriva igen. Gick upp tidigt idag (som vanligt) och sitter nu och tittar på rapport. Helt färdigt men behöver inte gå förrän om drygt en timma, haha!

"Jag behöver"

Är ord jag nog missbrukar litegrann, JAG VILL HA, kanske är ett bättre uttryck? Allt nedan är från H&M:



Philippa är hemma!

Musikalen var faktiskt jättebra, helt klart över förväntan och det lät (sångmässigt) ovanligt bra för att vara kulturskolan. Både körsången och solisterna var jätteduktiga.  Idag kom även Philippa hem från Cypern ocskå! Äntligen!  Hon hade även med sig detta supersöta, flätade armband hem, man tackar! 

Nu sitter jag här med mitt examensarbete i Biologi och försöker få bukt på hur livet kom till. Det visade sig vara svårare än var jag trodde eftersom ingen riktigt vet. Bara teorier hit och dit, en bok/hemsida säger någon och en annan säger något annat. Jag blir galen. Nä, nu ska jag återgå till att jämföra cellkärnor.










Burning ambition

Godmorgon allihopa. Hela den här veckan blir väldig lugn, förutom allt plugg då. Idag går jag t ex bara halvdag för på eftermiddagen ska vi inte till Åre och titta på kulturskolans musikal. Burning ambition tror jag att den heter? Det kan ju bli spännande, de brukar ju vara av varierande kvalitet de där föreställningarna men vi kan ju hoppas på lycka denna gång för vårt eget bästa!

Annars ska jag väl inte göra mycket mer idag, blir väl att sätta sig med bildinlämning och No-uppsats efter skolan.

Idag har jag faktiskt målat naglarna, för ANDRA gången i mitt liv, riktigt stolt!! Eller har väl gjort det när jag var liten någon gång men inte som jag kommer ihåg, är riktigt dålig på det där. 



Idé torka

Det är var jag har nu när det gäller bloggen, händer inte mycket i mitt liv nu. Känns som någon form av nedtrappning/uppladdning efter roliga saker som kommer framöver. Ska först och främst sluta nian och allt vad det innebär med norgeresa och avslutningslunch. Sedan ska jag sommarjobba(!!!) ska bli grymt kul det med. Efter det bär det av till Malung och Täby på dansbandsvecka och Harry Potter konvent, träffa lite folk och så. Sedan Spanien blir säkert ok det med och sist men inte minst börja gymnasiet och flytta hem ifrån!!! Gud vad spännande det ska bli!! 

Så alltså känns det ganska dött för tillfället men har ju grymt mycket kul att se fram emot.

Söndag

Och jag går fortfarande omkring och nyser och snörvlar. Idag är det riktigt fint väder, inte ett moln i sikte. Det gör det extra deprimerande att ligga och spendera förmiddagen framför Tyra Banks show men det är inte mycket att göra åt det, är man förkyld så är man. Har fortfarande sovkläderna på mig också men får kanske ta och hoppa in i duschen snart. 






Grattis till Rybak!

Jahapp, Norge vann och mamma blev glad. Tycker även lite synd om Linus som ska till Norge med klassen i morgon, Eurovisionseger och Nationaldag - grattis bror. 

Jag själv kände att jag behövde lite possitiv energi för att inte drömma mardrömmar så jag gick genast och satte upp mina Larz Kristerz-affischer ovanför sängen.

Sov så gott!

Snart är det dags!

Om drygt 20 minuter så är det dags för Eurovision Song Contest år 2009. Åh vad roligt! Jag måste erkänna att jag är lite av en nörd på den här fronten också. Mamma hoppas på Norge, själv vet jag inte men Azerbajdzjan och Estland är väl helt ok.  Hoppas så klart att det går bra för Malena också. Håller tummarna!

För ni tittar väl? :D

Så typiskt

Lagom till helgen lyckas man alltså dra på sig en dunderförkylning. Jag som väldigt sällan är sjuk lyckas alltid pricka in helger och lov när jag väl är det. Ja, ja, så är det. När jag vaknade i morse så hade jag sanslöst ont i halsen men nu har det som tur är släppt lite. 

Så idag ska jag väl inte göra annat än att försöka bli frisk och kanske plugga lite? Dagens outfit idag är inte särskilt intressant då den består av pyamas, duntofflor, filt och som assecoar - näsdroppar.



Nagellack

Jag brukar aldrig använda nagellack. Orkar ju inte låta det torka! Men nu upptäckte jag att jag har ett par stycken, det är ju roligt att köpa men sen kommer jag aldrig till skott... Men man kanske skulle ta och måla naglarna?!


Photoshop

Har nu insett att detta program faktiskt är riktigt roligt. Skitsvårt men man får testa sig fram lite. Förut brukade jag bara ändra lite med ljuset, nu blir resultatet att jag totalt överredigerar bilderna istället för att testa alla funktioner, men äh, det är ju skoj så då är det okej att det ser åt helvete ut! 



Fotoutställning

Ja, resultatet av fotokursen ska alltså ställas ut på vårsalongen samt på skapande skola avslutningen på Holiday Club. Kan ju bli intressant eller något... Jag skulle alltså ge mig och fota ut här om dagen för att ha något att ställa ut. Det gick väl sådär. Nedan var vad jag fick till (jag ska verkligen inte bli fotograf), men jag tror att jag kommer att ha ett par andra bilder med istället, som jag tog på barnen på skolgården.








Grynet!

Finns det någon som är mycket fräckare än Grynet? TA INGEN SKIT!!


Rött Orange Gult Grönt Blått & Lila

Såg regnbågen här om dagen, var bara tvungen att dokumentera. Tyvärr inga batterier i systemkameran men man tager vad man haver. Så bilderna kanske inte är de bästa.





Ny plattång

Godmorgon gott folk

Idag är det fredag, gud vad skönt och jag är glad för vi köpte en ny plattång igår!!! Sedan jag lyckades paja den gamla har jag känt mig helt handikappad, inte kunna platta håret. Den här ska tydligen motverka statiskt elektricitet vilket vore underbart bra om det funkar. Annars behövs det typ tonvis med spray och annan skit för att få det att "ligga still". Varsegoda, där fick ni alltså dagens i-lands problem.



En ond bloggerska

Ja nu känner jag mig dålig, ett tag sen sist men det beror inte på att jag inte haft tid utan snarare på att mitt liv inte är så intressant just nu. Känns som ett tomt inlägg skulle spegla det hela ganska bra XD Ja ja... Idag har jag i alla fall varit utanför kommunens gränser, haha! Var i Östersund på tandregleringen och han med lite shopping också. Köpte en svart bikini, en väska och ett nagellack inte mycket att ropa hej för men lite nytt är alltid kul :) Bilder kanske kommer när jag
har laddat kameran.

Godnatt folket så hörs vi i morgon bitti, eller nåt sådant ;)

Eurovision Song Contest

Igårkväll tittade jag och mamma på "inför Esc 2009" på svt. Herrejösses vad dålig musiksmak mamma har alltså. Dem jag gav svag etta eller fet nolla till gav hon typ tre och till och med fem!! Ok, jag kanske inte var världens possitivaste, vet att jag tyckte att typ... alla, sög men ändå, det är bättre en hennes mesande ;).Nu spelar jag wizardrock på hög volym!

Nu ska jag gå och ha nationellaproven Matte C, önska mig lycka till :D

Mugglar quidditch!

Det går det med! Vårt första officiella träningspass med quidditchlaget, Jämtland Jägermeisters inföll den 2 April 2009, alltså igår ;) Vi valde ut Elin till vår lagkapten eftersom hon visade en härlig mix av bra ledarskap, fantasi, uppfinningsrikedom, entusiasm och skills XD Övriga positioner i laget ska vi diskutera mera tror jag (?). Det var iaf grymt kul!! Här kommer lite bilder:


Kolla för övrigt in vår, nu påbörjade, hemsida: www.jamtnord.webs.com

Bättre sent än aldrig

Har inte hunnit laddat upp bilderna än. Har varit fullt upptagen av bland annat filmkväll hos Klara och Quidditch-träning med "Jämtland Jägermeisters" XD Nu kommer dem i alla fall, enjoy...


Badet - Jag, Klara och Linda var i vattnet, de Ph och Sahlberg satt och glassade i solen ;) 




Fredag och ledighet

Godmorgon! Solen skiner och ännu en fin dag väntar :) Såååå skönt att vara ledig idag!!! Har visserligen massa plugg och andra "måsten" som jag borde ta itu med men eftersom jag helt saknar motivation så skiter jag i det ;) Konstigt, riktigt såhär brukar det inte kännas i slutet av terminen, bara lite segt, men det har väl med gymnasievalet att göra kan jag tro.

Äh, nu tänker vi inte mer på det ;D Går dagen/kvällen var toppen och vi hade supermysigt och roligt, en precis "lagom" valborgsmässoafton. ska återkomma till ämnet sedan och visa lite bilder, i alla fall från badet. Kanske har någon bild från Broken också.

Hör sedan ;)

RSS 2.0