Som om det var söndag


Skjorta från Gina Tricot, Skor/Kängor från Wedins och Hatt från H&M

Extremt ospännande dag idag. Ovanligt händelselös. Jag tror att jag vaknade vid 11 tiden (väääldigt sent för att vara mig), klev upp, åt frukost, gick och la mig igen med laptopen i knät eftersom jag var tvungen att ta igen 5 dagar utan dator XD. Tittade på klockan och fick en chock av att den redan var två, duschade i typ en timma, satt lite till vid datorn, packade upp väskan och nu sitter jag här. Haha :) Uppenbarligen helt slut efter storstaden men imorgon måste jag allt utnyttja lovet och hitta på något. Ska ladda upp bilderna också men har ingen lust nu ;) Det kommer i framtiden.

Borta bra och borta bäst

Man skulle kunna tro att vi är hemma nu, men vet du vad, det är vi faktiskt också!

Hemma fråm London och humorn är på topp, nästan... ^^ har aldrig varit med om att vi i brist på idéer varit tvugna att dra samma dåliga skämt två dagar i rad, haha. Resan har i alla fall varit helt awesome, och på slutet bara väntade man på att något skulle gå fel eftersom allt flöt på så bra :D Då kan man tänka sig att jag blev extra rädd när jag var helt säker på att gubben bakom mig i flygsätet sa "vi skjuter när vi har landat", haha, det blev inte bättre av att jag vände mig om och såg att han såg ut som en blandning mellan terrorist och uteliggare (nej, jag kan inte stava) ;D

Nu orkar jag inte skriva mer men ska lägga in fler bilder från resan så småning om, var som vanligt inte så bra på att ta kort men lite blev det, och Linda har väl en del också kan jag tro :)

Linda i en av Londons parker, inte den typiska bilden men landsbygdsfjollor som vi är behövde minst en timme om dagens utanför storstadsmyllret.

Messmörstorg


Igår var det fredag. På förmiddagen var nästan hela 1:an och såg på Sirqus Alfon på Storsjöteatern, det var ganska bra men tant-Ida fick nästan huvudvärk av alla lampor och specialeffkter ^^ Sedan var den mycket ansträngande skoldagen slut och jag, Lisa och Elin tog en sväng på det nya, gula torget som skulle invigas samma dag. Jag han dock inte stanna kvar på invigningen då jag skulle hinna med tåget till Duved, och här sitter jag nu :)

Imorn bär det av till London!! Kan inte fatta att det är sant, ska bli jättekul! Ska berätta hur det var sen... Ha ett megatrevligt höstlov!

"There is a reason why Sporty Spice is the only one of them without a fella"Hej igen!
Idag har jag varit väldigt sportig, eller något! I alla fall så har jag tänkt på det ;) Först hade vi idrott på skolan, cirkelträning, väldigt tråkigt men säkert nyttigt. Sedan har jag och Ida N i stort sett bestämt oss för att börja med någon aktivitet, mest för skojs skull för att röra på sig och inte dö av tristess på eftermiddagarna. Kanske Yoga eller Pilates eller nåt? Ska försöka få med oss Linda också, även fast det kan bli en utmaning ^^

Förutom detta så har jag ju lämnat in min NK uppsats också en gång för alla. Skönt. Ikväll blir det stickcafé med Linda och hennes hantverkskompisar. Känner mig något malplacerad i sälskapet och sammannhanget i och med att jag är totalt lost när det gäller sådant. På sin höjd KANSKE jag kan få till en fingervirkning XD Imorn har jag inga lektioner, bara en föreläsning i "Don´t drink and drive", fram till lunch, sedan är jag ledig! På kvällen blir det bio med Elin och Hanna, och kanske lite fler folks? Tror vi har enats om Fame (!?) Elin fick ge upp sin dröm om "sommaren med Göran", thats life, jag bestämmer ^^;D

Socker

Jag måste bli bättre på att blogga, vill liksom ha en hyfsad uppdatering men det går inte så bra. Ska försöka med ett inlägg varannan dag i alla fall, ibland mer ibland mindre. Men oftast har jag inget bra att skriva om och då är det lika bra att inte skriva något alls. Ska försöka få till fler inlägg än nu men bara skriva när jag har inspiration, annars blir det dååååliiigt ;D

I alla fall så måste jag få bukt med mitt socker beroende. Det är helt sjukt, sedan jag började dricka massa te efter varje lunch med en massa socker i så måste jag ha det hela tiden annars blir jag jätte låg, och när jag väl äter socker så blir jag megahyper ^^ Svår balansgång det där.

Avslutningsvis så är jag pepp pepp pepp pepp på LONDON!!! Kommer bli mer än awesome med bästaste!!!


Lite rolig bild från klassresan till Trondheim :)

Stenbrottet

Har bestämt mig för att glömma alla dumma tankar och gå vidare, jag är värd bättre än mycket av det som varit. Något gott som helvetet fört med sig är att jag blivit mer tacksam för det jag har. Ni vet vilka ni är och ni är oslagbara!

Igår var det ju stenbrottet. Det gick bra förutom lite små incidenter med ljudet som fukten förde med sig. Det var roligt också, men kallt! Alla är ju så duktiga vilket gör det ännu roligare. Stairway to heaven gick väl helt ok, hörde inte mig själv för 5 öre så vet inte hur det lät men får väl hoppas att jag inte gjorde bort mig allt för mycket. Någon som var fantastisk, som vanligt, var i alla fall  Rebecca Hansson! Vet att jag tjatar om det men du ska bara veta hur awesome du är på att sjunga!!! Vackraste rösten!

Älsklingarna, Klara, Philippa och Sahlberg stod ut regnet och var och tittade på föreställninger igår, ni är bäst. K och P sov över hos mig inatt och idag tog vi en promenad i en regnig stad och satte oss senare och söndagsfikadepå Törners, mysigt, mysigt.

Sara och Rebecca, when the children cry. Helt fantastiska och bäst i gårkväll om ni frågar mig :)

RSS 2.0