Minnen jag hoppas blåser bort

Föreställ dig att du är på väg upp för en brant backe. När du har kommit ungefär halvvägs kommer det någon och drar dig ner igen. Du har ett val, det bekväma, att fortsätta rulla nedåt eller att åter kämpa sig upp.
Det jag har lärt mig är att du aldrig ska tro att något är över för det finns alltid dem som fortfarande ältar. Saker kan förändras i en handvändning och gott förvandlas till ont. Och när du äntligen åter lyft från marken, måste du vara mer vaksam än innan. Det finns alltid någon som vill kapa dina vingar.Lonely child

Här sitter jag i lägenheten och tråkar. Ringde mamma men blev totaldissad för att hon skulle titta på "Svenska hollywoodfruar". Hyggligt värre! Känner mig ensammast i hela världen just nu.

Söndag


Linne från Vero Moda, Jeansleggings också Vero Moda, Tröja från Gina Tricot, Örhängen från Ur&Pen, Läppstift från Nivea

God eftermiddag! Snart bär det alltså tillbaka hem (?) till stan för min del, ska äta mammas middag och sedan sätta mig på nabon. Idag har jag pluggat och pluggat, fick färdigt halva NK uppsatsen så det känns bra. Även rösten är på bättringsvägen, lite rossligt men snart så...

Jag är verkligen dålig på det här, kommer inte på något att skriva om... Ni får ta och ge lite tips! :)

Tredje dagen med röktant röst


Lördag, jag är fortfarande förkyld och min röst är minst sagt speciell, hoppas att jag får tillbaka den till stenbrottet annars blir det illa. Idag känns det som jag nyssa vaknat fast jag varit vaken i ett par timmar, har med andra ord inte gjort mycket alls. Varit i Åre och handlat mat med mamma och suttit vid datorn. Skulle plugga men det var för tråkigt. Fin inställning där, måste få tillbaka motivationen på något sätt. A ja, ha en bra fredagskväll så ska jag gå och knarka lite C-vitamin och satsumas :)
Dagens outfit: Topp från H&M, Kjol från Monki, Basker från H&M och skor (som inte syns XD) också från H&M :)

Vidd och volang

Tog en liten shoppingtur innan hemfärd i fredags och köpte en söt kjol och en klänning på Monki. Bilderna (från Monkis hemsida) gör dem tyvärr inte så mycket rättvisa. Kjolen har mycket vidd och ser inte ut som ett stycke trist gardinkåpa.

Pulversåsen skar sig, jag är en usel kock

Jag måste villigt erkänna att matlagning, faktiskt kan vara riktigt roligt under rätt förutsättningar. Skillsen vill dock inte riktigt infinna sig. Idag har det varit en lång dag med sång, kör och musik. Är dock inte helt på det klara om jag ska gå kvar på musiken eller höra efter om det finns någon chans att byta till samhälle. Känner mig ärligt talat urdålig 2 dagar i veckan och det är inte roligt ^^ A ja, vi får väl se, kommer antagligen aldrig att våga byta eftersom jag nog kommer ångra mig, men, men...
Det ska faktiskt bli skönt att komma hem i helgen, saknar lugna lilla Duved (trodde aldrig att jag skulle säga det). Är nog inte skapt för storstan trots allt ;)


Details


Bilder från lägenheten, mer på helheten kommer när det är färdigt (och lite mer välstädat).

The sun will come out tomorrow


Hade sjukt mysigt och kul igår med flickorna. Nu ligger jag här och borde sova men det är ju så tråk. Fick skjuss in till lägenheten av nån snubbe som pappa känner, tror det är ägaren i BRF:en. Vi lyssnade på p4 dans hela vägen in, najs, de spelade både Zlips och Larz Kristerz, vilken jackpot!!:D Hörs imorgon, då kanske jag kommer på något mer vettigt att skriva!

Mistake

Flera vänliga själar hade hört av sig, men klanto här hade inte koll på mobilen, aj aj aj! ikväll bär det i alla fall av till Sahlbergs place med görlsen så nu måste jag packa för övernattning. Hörs imorgon :)


Tacka vet jag snigelpost ;)

Välkommen hösten


Kappa från BikBok och Polotröja från NewYorker

Wie, blev veckans blogg! Tack till alla som röstat ;)
Idag har dagen bara flugit iväg, har i stort sett inte gjort någonting annat än att varit ute och fotat lite. Sedan helt plötsligt var klockan halv sex, konstigt, det var ju lunchtid alldeles nyss. Kvällen blir nog också väldigt lugn (tråkigt!) om inte någon vänlig själ hör av sig och vill göra något? :)

Förgyll min dag

Någon gång i början av sommaren anmälde jag mig till "veckans blogg" hos fotobloggaren Kamilla (klicka på länken ;D), hade dock helt glömt bort detta men nu så har hon dragit igång det igen och jag är en av de fem finnalisterna. Så om ni vill så rösta gärna på mig (innan fredag kväll!!), då blir jag jätteglad :)Rösta, rösta, rösta! Och glöm inte att ni måste skriva vilken siffra ni röstar på, jag är nr 3, a ja ni ser själva ;)

(föresten, jag har nu tillfälligt tagit bort alla kategorier eftersom slarviga jag glömde av att sätta in inläggen i dem :), ska fixa nya och placera in så fort jag orkar så hoppas jag att det går bra så länge!)

Memories

Nu är jag hemma från dagens äventyr eller vad man nu vill kalla det. På förmiddagen hade vi idrott och hälsa A. Måste säga att jag är lite fundersam över våra idrottslektioner. Idag fick vi till exempel först lära oss att klyva ved. Läraren valde ut ett par stycken och trots ljudliga protester fann jag plötsligt mig själv stående framför vedklabben med yxan i högsta hugg! Det gick inte bra. För att inte hugga mig i benet tog jag inte i tillräckligt mycket, yxan sutdsade bara mot vedträt som hånfullt föll omkull, helt oskadd. Trots mitt misslyckande fick jag i alla fall en halvhjärtad aplåd, generöst. Sedan fortsatte vi upp i skogen och grillade pinnbröd lyssnandes på idrottslärarens prat om att vi skulle se symboliken i att vi alla burit upp var sitt vedträ och därmed "burit var sitt strå till stacken" ;D Minst sagt skum lektion.
Efter skolan gick jag, Elin, Rebecca, Lisa och Chrille till Törners och fikade, det var mycket mysigt :) Nu sitter jag bänkad framför tv:n för att titta på fotboll och senare på idol. Ha en bra kväll, det ska jag ha!

Får återigen ursäkta ospännande bilder från samma bildserier men är som sagt kameralös i veckan. Dessa är från den underbara Schweizresan sommaren 08 :)

Dreams of yesterday


Ingen kamera = Inga nya bilder denna vecka ;(

Egentligen har jag inget vettigt att skriva, det här är ett sånt där typiskt "uppdatera för uppdateringens skull - inlägg". Hur som helst, jag är sjukt nervös för att jag ska försova mig i morgon, som jag som känt gjorde i fredags, det var inte roligt. Har ställt alla klockor jag har, någon lär väl ringa får man ju hoppas. Imorgon är det en mycket trist dag. Bara tråkiga ämnen, studietid, Matte och Svenska. Kanske blir jag tvungen att trycka in datakunskap på studietiden eftersom mitt schema körde ihop sig. 3 lektioner på precis samma tid fungerar inte så bra, så vidare man inte har två kloner v sig själv. Torsdagarna och fredagarna är dock desto roligare så man får väl bita ihop.


Last day of serenity


Klänning från H&M, hatt från H&M, skor från DinSko och rosetthalsband (som inte syns) från JC.
I morgon börjar skolan igen efter helgen, fast det känns mycket bättre att säga det nu än om jag hade sagt det för ett år sedan. Det är en stor lättnad att slippa grundskolan och högstadiet för gott, fast vissa lärare saknar man ju...
På måndagar står det estetisk verksamhet längst upp på schemat, dans. Har blandade känslor inför detta men det får helt enkel lov att gå bra! Ha en bra vecka så skriver jag nästa gång jag har något vettigt att säga :)

Lyckorus

Ja! Nu är det bestämt! Ska till London på höstlovet med sötaste bästa, längtar!!!


Hattifnatt

Var på byn idag med dem bästa, Klara, Ph, Lilly och Sahlberg. Mysmys :)


RSS 2.0