Nolia

Tog mig upp ur sängen idag också, vid niotiden, efter att ha legat och stirrat upp i taket ett tag. Så himla skönt att vara helt ensam med sina tankar samtidigt som man känner hur hela rummet fylls av morgonljus. Sedan åt jag frukost framför nyhetsmorgon, det gör jag alltid när jag vill känna mig trygg för det får mig att tänka på pappa och köket med den lilla tv:n där hemma. Tog mig från Frösön vid 11, gick ner på stan och ordnade en grej för att sedan möta upp Anna och gå till bussen som skulle ta oss till Noliamässan, på Frösön, mitt ute i ingenstans. Föreläsningen med Blondinbella var faktiskt rätt bra. Väldigt mycket fokus på pengar och ekonomisk framgång, men hon sa en del smarta saker. Även om man hört det mesta förut så är det sådant som aldrig kan sägas för många gånger. Jag blev nästan lite pepp på livet där ett tag.... fast efter ett par minuter gick det över och jag åkte hem, åt chips och återgick till mitt tråkiga, stabila vardagsliv.

"Den här är till dig Ida"

Min vän är så himla fin hon

Save me from the nothing I've become

Här tänkte jag skriva något men jag orkar inte ens försöka.
För vad gör man när alla ord i hela världen tycks ha förlorat sin mening?

Och det är mer än bara nån sorglig kliché

Nu sitter jag på skolan och försöker ta igen de förlorade pluuget från igår. Det går väl sådär. Igår kom Linda med chips och ögonblinkchoklad och så hade vi fett mysigt och tittade på pensionärsprogram på TV. Om danband, såklart. Och sedan tittade vi på Haaaaannnnaaaa!! Finaste finaste Hanna hellqvist!!! Enda anledningen att ställa klockan på sjufast man inte börjar förrän nio, hur glad blir man inte av att höra hennes ful-fräcka, bittra dialekt. GODMORGON VÄRLDEN!!! Nu ska jag snart äta lite mat och sedan gå och hämta Lovisisen vid tåget! Bättre dag!
Gammal bild, bara för att det är trååååkigt utan :)

but inside you're just a little baby

Den här veckan har jag äckligt oflyt, allt går verkligen käpprätt åt skogen... Just gick min laddare sönder (sladden gick av!!?!), alltså kommer datorn dö om ett par minuter. ÖÖÖHHHH!! Bara för att jag har träningsfri dag och ett helt A4 med uppgifter som ska göras! FMLFMLFML!!

And if I forget Or god forbid die too soon Hope that you'll hear me Know that I wrote to you


What's the purpose I wonder who am I, if you've ever stared into a starry sky

Dag 3 - En bild på dig och dina vänner.

och så blev det tre...
Bara för att den här bilden speglar våra personligheter så bra! Bittra jag, arga Anna och bortkomna Bex :) 
Varför är det inte jag som går bild?
Här är visserligen inte jag med men bättre bild på de finaste finns nog inte! :D

And things go wrong no matter what I do

Dag 2 - Meningen bakom ditt bloggnamn.
skojigkategori.se, eller? Jag använder mig av ett citat av min kära vän, i egen tappning: Det finns ingen mening och det är det som är meningen. Nästan. Frågan skulle kunna omformuleras, vad är meningen med att jag skulle få alla gener med total avsaknad av fantasi.
Nu blev det djupt men summa sumarum: Jag skulle mer än gärna byta bloggnamn, men det verkar så omständligt.

Leave all your love and your longing behind You can't carry it with you if you want to survive

Dag 1 – Ett nyligen taget foto på dig, och 10 intressanta fakta om dig.

Okej, så intressant det nu kan bli på en skala...

1. Jag har väldigt starka åsikter om en rad saker och har ibland svårt för folk som aldrig tycker något om någonting. Det är sådana fall bättre om någon tycker helt tvärt om för då blir jag oftast arg och kan argumentera för min sak. Och det är ju rätt skoj. x)

2. Jag har rätt bra självförtroende, i vissa fall, men min självkänsla är och har alltid varit så låg som den kan bli och jag är alltid osäker på mig själv i sociala sammanhang.

3. När jag var liten tyckte jag det var jättekul att skriva och massproducerade dikter som hängdes upp ovanför frökens skrivbord i lärarrummet. Jag tror att jag var rätt duktig för min ålder, synd att det har avtagit.

4. Jag kan inte låta bli att älska fula saker! Ful-fräcka, då förstås.

5. Jag har världens käckaste farmor och hon är en av de personer som står mig allra närmast! Hon är drygt 60 år, bor delvis i Cannes i Frankrike och delvis i villan utanför Göteborg, far och flänger runt i världen med farfar, chillar runt guldsandaler och strassjeans och diggar Elvis på sin rosa I-pod. <3

6. Jag har just nu noll framtidstro, egentligen inte så mycket för egen del. Men jag bli alltid less och nedstämd när jag tänker på hur världen faktiskt ser ut i olika avseenden och tycker det är sorgligt hur vissa människor tänker och fungerar. Därför undviker jag att tänka på hur världen kommer att se ut om ett antal år. Konstruktivt.

7. När jag var yngre var jag rädd för nästan precis allt så tillslut förbjöd mina föräldrar mig att titta på nyheterna. När brandlarmet gick på skolan fick jag timslånga panikattacker och fick åka hem. Vissa saker sitter i än idag, jag går till exempel alltid en liten omväg om jag ser en hund på stan.

8. Jag har världens finaste vänner. Allihopa! Kanske inte så intressant men ack så nämnvärt. Utan dem skulle jag liksom inte vara jag, inte vara någonting alls.

9. Jag försöker att vara glad och positiv men det resulterar bara i att jag pratar alldeles för mycket om irrelevanta saker, och mina bitterfittmoments är övervägande många. Jag börjar faktiskt trivas med att vara bitter! x)

10. Eh... Jag kan vicka på lilltån!

Kan inte påstå att det här var en av mina mest fotogeniska dagar men den här bilden präglar denna Onsdag rätt bra. Jag hade sovmorgon, somnade på ARL-lektionen, kom hem från skolan och sov lite till och nu ska jag försöka sova igen :)


Well we all change in our own ways In our own pretty ways

Känner att jag måste börja att ta tag i mitt liv, på riktigt. Och i sammanhanget: mitt liv = min blogg. Okej, det utanför internet (ja, jag har faktiskt ett sådant, men det är mikroskopiskt.) är väl egentligen i ännu större behov av en uppryckning men det känns för jobbigt just nu. För jag trivs med att vara handlingsförlamad bitter och labil? Nej, kanske inte, jag är lat och bekväm.
Hur som helst så tänkte jag för en gångs skull göra som alla andra och börja följa en sådan där lista. Jag har lite stalkigt sådär snott en från Ida för den var så mysig :) Orkar dock inte skriva ut hela här så det får bli suprise suprise! Eller så kikar ni in hos henne och kollar.

Det finns en sorglig lycka I att aldrig mer vara ett med de Som vet precis vem du är"Vi går på skaren över isen som brast under dig när du var fem, vi går mot ljusa tider, säger de men vi längtar mest hem. Det finns en sorglig lycka i att aldrig mer va ett med de som vet precis vem du är."

RSS 2.0