and if somebody's going to make it

Then this sombody ought to be youI natt sov de bästa, Klara, Philippa, Sahlberg och Linnéa här hos mig efter att ha sett på N** M**n (vi ska inte nämna sådana hemskheter här i bloggen). Det var mycket trevligt även om alla frös som vanligt, förutom jag då :D Idag har vi ätit sen frukost och sedan fikat på Törners, Östersund en Söndag är inte jätteskojsigt.

För övrigt så saknar jag min solstråle som är i Stockholm, kom hem nu! På Tisdag blir det jag som lagar mat till oss, kan bli mycket spännande så jag återkommer med resultat!Tillbaka till då allt var okomplicerat

Idag har jag kollat igenom gamla bilder på pappas dator här hemma. Hittade några tagna för riktigt länge sedan på mig och lillebror. Vissa bilder (från lite längre fram i tiden) kunde jag bara inte sluta garva åt men de måste jag nog nästan höra med folk om jag får lägga upp ;) Utifrån bilderna ovan kan man i alla fall konstatera att jag var rund som en köttbulle och Linus hade en mycket tjusig pottfrilla :D

Jag måste skaffa ett liv, det är extrapris på ICA

Idag har jag varit hos Hanna och Elin med Rebecca och ätit tårta. Den blev inte som vi tänkt oss men underbart god ändå. Som en "smältande glaciär med chokladsmak".
Jag vill gå med dig i äppeljuice


Tillbaka i lägenheten. Huvudvärken är borta liksom alla poetiska vackra ord som innan fyllde mitt huvud. Jag föredrar nog faktiskt smet framför tomhet.


Dagen efter frusen champis


Söndag igen och jag känner mig sådär mysigt poetisk. Har dock fått en kraftig huvudvärk, undrar vad den kommer ifrån, mamma påstår att jag sovit för mycket (?) men jag tvivlar. Tidigare hade jag massor att skriva och perfekta meningar hopade sig i huvudet, nu har orden istället blandats ihop till en jobbig smet, attans också!

Det var riktigt mysigt igår, kände att jag behövde en kväll hemma. Inte för att jag brukar överanstänga mig annars heller men ladda batterierna gör jag bäst i våran egna, obekväma, sticksiga soffa. Pappa lagade mat, pizza, suprise! Eller nej, jag tror nog att det är typ det ända han kan laga. Han försökte också påskynda kylningen av läsken genom att stoppa den i frysen, det gick lite för bra...

Time for some danceband

Idag har jag varit på byn med flickorna. Först var det bara jag och Klara, sedan joinade Linnéa och Sahlberg, tillslut! Vi skulle gå och bowla men eftersom Sahlberg satt och tittade på film (suprise!) med telefonen på nattduksbordet så dröjde det innan hon fattade att hon hade 45 missade samtal ^^ Så vi gick på Lok och Latte istället (våga vägra säga Bahnhofs!). Jag och Lilly drack Chailatte som smakade risgrynsgröt, minst sagt underligt men det slank ner :)

Jaja, det var i alla fall trevligt och nu blir det pappa-dotter kväll och dansbandskamp i stora lass :D :D Gilla!


Insåg att jag typ bara hade bilder på Linnéa, kanske för att hon satt mitt emot mig :)


Bildbomb från London

Eller, ja, en liten sådan i alla fall. Jag lyckas alltid bara få med tråkiga saker som hus och skytar på kort eftersom jag inte har tid att fota när jag har någon annat för mig XD Men enjoy... ändå ;)


Första dagen tog vi en tripp till Bricklane och Spitafield´s market, Linda kom dock till himmelriket, ukuleleaffär!

Vi åt på Pizza Express jag dog som smått när jag fick in min "bantningspizza" (haha, inte medvetet xD) Det var nämnligen, som ni kanske ser, ett HÅL i mitten som de täckt över med sallad, HAHAHA, kärlek!

<3<3<3<3<3<3

JA JA JA!!! Panik innan vi såg skylten

Yeaäää!!

På väg upp till Camden, fina hus :)

Söt Linda i Camden

Söt butik i Camden

Älskade Camden

Fikapaus blev det här :)

Skönaste bilden, kartläsar-Anne

Linda <3

Portabello road, Notting Hill!! Söt affär som hade Alice i underlandet jordglob!!!

Fråga inte ^^Det var fint :D

Men egentligen hade vi ju aldrig behövt åka in till själva London, för tegelhusen fanns ju redan på flygplatsen, det är bara att åka dit och vända :)

Det är dags för fredagsmys


Oj vad man uppskattar "riktiga hemma", när man bara bor här två av veckans sju dagar. Helt lagom dos. Jag vet att min uppdatering typ... suger, men den här veckan kan jag faktiskt skylla på att jag klantigt nog glömde datorladdaren, aj aj. Abstinens! Men nu är jag back on track, förhoppningsvis, har ingen inspiration men får försöka hitta den.

Veckan har varit bra som vanligt, jag älskar min Vittra i Östersund. Visst det är väl lite flum och mycket folk som kanske inte har "alla får i fårhuset" men det är lite det som är charmen ;) Vi lär oss ju mycket och det är väl det som räknas, jag gillar nytänkande, det passar mig. I Onsdags kom även Rebecca tillbaka till skolan, det ha faktiskt vart ganska tomt utan henne. Vi har saknat någon som inte fattar när det är roligt nog för att skratta utan gör det i varenda mening ^^

Idag tog jag alltså nabon hem och jag och Ida satt i stort sett hela resan och pratade Vittrakids, tänk var skönt med en lite skola, kontrollbehov kontrollbehov kontrollbehov :D


Nördigt är bra

Sjuk. Attans! Vaknade i natt av att jag svettades och frös på samma gång, misstänkte feber men när jag vaknade sedan på morgonen så kändes det mycket bättre. Dum som jag är gick jag till skolan ändå men upptäckte snabbt att det inte var ett bra val. Gick hem efter lunch igen eftersom allt bara snurrade. Eftermiddagen har varit jättejobbig eftersom jag utöver febern haft värk i hela kroppen men nu känns det lite bättre. Blir dock ingen skola för mig i morn utan för underhålla mig här hemma med matte och NK... Behöver jag muntras upp är det bara att titta på de härliga bilderna från London som jag föresten måste lägga upp här snart. Så länge får ni hålla till godo med lite nördighet.RSS 2.0