Valborgsmässoafton

Dagens program: Skola, sedan bad i älven? Sjön? Vet inte riktigt vart... Efter det hem och byta om, middag på Broken med Linda, Philiippa och kanske någon mer, vi går väl ner och kikar lite på brasan också ;) Rolig dag med lagom mycket aktiviteter, utan att det blir jobbigt. Blev en kortfattad sammanfattning för nu måste jag sticka till skolan :)


Idag har jag på mig:

Svart tunika/T-shirt - Topshop
Jeansleggings - Vero Moda
Halsband - Glitter



IKEA

Vad skulle man göra utan IKEA? När jag var där på lovet så valde jag ut lite basic prylar som jag ska ha i lägenheten, bland annat detta:


Lite "tråkiga" grejer, men det behövs det med ;)

Ville bara...

...ge klänningen rättvisa så nu får ni tycka vad ni vill ;) Ska bara bli lite brun så XD






Dagens outfit :)

Enkla idag:
Svart lång top/fodra (med ryggurringning) - Gina Tricot
Svarta jeans - H&M
Kofta - H&M
Flätat hårband - H&M
Örhängen (ser ut som rosetter egentligen ;D) - Glitter
Skor (syns ej på bilden) - Nike

Btw, det är spegeln som är smutsig, inte byxorna XD

Klänning!

Köpte en klänning till skolavslutningen igår. Var lite tveksam till att visa bilden från "Monkis" hemsida eftersom den är 1000 gånger snyggare i verkligheten. Inte riktigt så mycket vidd som det ser ut samt inte "lika rosa" = finare färg irl. Den är också lite glansig i tyget och lite "festligare" än vad bilden visar ;D 

Var lite osäker på de från början men tror det blir bra. Annars får jag väl köpa en annan till avslutningen om jag hittar något bättre. Är säker på att jag i vilket fall kommer att använda den ganska mycket ändå :D Axelbanden är avtagbara så jag kommer att ha den som tubklänning. Tänker mig "tunna" (inte för stora) guldsmycken och söta skor med liten klack till :)





Pundo nr 1!

Ser mina bilder anorlunda ut? Det är för att smarto här "råkade" radera alla skapade bilder i arkivet, utan att tänka på att de försvinner på bloggen också ;) Gaaah!!! Jag har försökt att ladda upp så många som jag orkar igen men alla blir inte riktigt samma eftersom min dator inte riktigt vill ladda upp vissa bilder ibland även om de inte är för stora (fråga inte varför?). Aja, så om ni tittar längre bak i bloggen kommer bilderna inte finnas för så långt har jag ej kommit...

Invigning

Av studsmattan, för denna säsong i alla fall ;) 




Barfota

Sommar?


Lördagsmys

Idag har det varit strålande sol hela dagen!! Helt underbart väder! I förmiddags så gjorde jag inte så mycket utan tog det lugnt och satt ute i solskenet med laptopen i knät ;D Sedan gick jag ner till Linda, vi försökte skapa lite musik men det gick väl... som vanligt. Problemet med vårt band är att vi gärna vill spela men det finns ingen som vill lyssna ^^ 

På eftermiddagen begav vi oss till Åretorg och lyssnade på Team KIK samt Marmeladorkestern. Där träffade vi även Magnus och Sara :) Roligt roligt! Sara ville gärna vinna skutskjutet bilen (vem vill inte? XD). Så vi höll alla våra trollstavar men det hjälpte tyvärr inte. Bättre lycka nästa år :D

Sedan skulle jag och pappa åka och "handla middag", eftersom vi blir ensamma ikväll. Men det gick väl sådär ;) Detta nedan var ungefär vad vi kom hem med. Men nu luktar det i alla fall grillat från altanen och ikväll blir det Larz Kristerz på "Babben och co", missa inte det!!



Här kommer dem!

Nu har kortläsaren kommit!! Laddade upp kursbilderna i morse men råkade på något vis klicka bort rutan innan jag publicerat! Jobbigt läge men nu gör jag ett nytt försök.  Temat för Fotokursen var "självporträtt" men vi spårade ut lite och tog kort på barnen och varandra ;) Inte världens bästa bilder, lite överredigerade och så men, men...


Linda utanför kyrkan


Linda


Hanna



Ella


"Stannar tågen i Mörsil?" ;)

Rolig dag idag faktiskt! Fast Mörsil är ju ett mycket speciellt ställe! Nu har jag 100 flera anledningar till att inte flytta dit. Och så kan vi plussa på de 2000 jag redan hade ;) Diggar Viktorias (Spanskalärarens) komentar i alla fall: 
- Stannar tågen här i Mörsil eller?
HAHAHA, ja det är en mycket bra fråga.

På Madonna var det superkul! Först så skvallrade vi lite med DIF-tanterna och år huuur god mat som helst!! MUMS. Sedan lyssnade vi på någon trubbadur som sjöng visor blandat med Rix FM musik ;) Underbart! På vägen hem hade vi Larz Kristerz disco in the bil XD

Godnatt och "High trollstav" på er alla ^^

Dagens vardagliga

Tröja - Gina Tricot
Jeans - H&M
Hårband - Indiska
Armaband - 2 från Glitter, 1 från Pandora
Halsband - ? Fått av Philippa i 16 års present :)



Ja må hon leva!

Idag fyller mamma år! Och efter som jag är på ledarmiddag ikväll med Duveds IF så gjorde jag frukost som kompensation. Lite fina paket fick hon också. Bland annat ett kit med the bodyshop-prylar, en skjorta, en tvålkopp och Aloevera tvål (av mig XD, sån fantasi man har, fast det var iaf en fiin tvålkopp, ingen i plast med simmande badankor ;D) Samt en spikmatta (i mossgrönt XD) av pappa ^^ Ja, den kan man ju ha till... nånting. Bättre än en stegräknare i alla fall.

Idag ska jag, hör och häpnad, till mörsil!!!(?) Fick reda på detta igår, jaa.... det kan ju bli... intressant. Eller nä, det kan det nog inte men jag håller ut. Det är det här skapandeskola - projektet som jag inte riktigt förstått vad det går ut på. Ikväll ska jag som sagt äta på Madonna di Campiglio med Dif:en.



Skolavsluntingsklänning

Åhh, vad svårt det är. Man vill hitta något riktigt fint till avslutning men samtidigt måste den vara passande... Hittade två riktigt fina på Chicy.se Den rosa vill jag ha!!!! Men ska titta vidare om jag hittar något annat, ännu finare ;)




Nationella

God morgon världen ;D

Idag är det nationellt prov i matte och jag känner mig ganska så körd... Eftersom Matte in är min starka sida samt att jag har svårt att hålla saker jag lärt mig i huvudet i längre än 2 minuter XD Jaja man gör sitt bästa :)

För övrigt så funderar jag på att ta bussen in till byn efter skolan, måste köpa present till mamsen. Gör jag inte det så blir jag hemma. Inte mycket mer att skriva.

Hörs sedan!



Önske outfit

Komponerade ett par "Önskeoutfits", hade lite tråkigt.

Först en söt/romantisk. Portmonen vill jag verkligen ha, var mycket nära att köpa den i GBG men sen så kändes det lite onödigt...!! Armbanden är ockå fina :) 


Och här kommer en i sailor anda. Tycker det passar bra nu i vår :) Är ABSOLUT INGEN modeexpert men... fina grejor XD





Noobiga kortläsare!!

Upptäckte när jag skulle lägga in fotokursbilderna i datorn att kortläsaren pajat. Gahh. Pappa har beställt en nu men den kommer inte förns på Fredag. Aja, då kommer bilderna! Den som väntar på något gott... eller något ;) Kanske inte världens toppen kort men idéerna var ju bra... i mitt huvud i alla fall :) Här kommer en bild jag snott av Linda när vi "flög", lyfte från kyrktrappen ;) Ganska fräckt om jag får säga det själv.



Dagens outfit i en intressant pose XD

Body - Gina Tricot
Kofta - Zara
Kjol - Gina Tricot
Strumpbyxor - H&M
Skor - Din Sko
Hårband - Indiska
Örhängen - Lindex

Fotokurs

Idag ska jag och L på någon form av fotokurs på skolan. Får väl se hur det blir men jag behöver verkligen lära mig :D Var på någon "kurs" med tjejgruppen men det var väl sådär. Inga vidare bilder, inte så mkt att ta på heller ;) Om vi tar några foton idag så kan jag visa det sen men jag känner inte riktigt till upplägget... Hörs i eftermiddag!

Så här såg det ut då:



Mumsiga mufins :D


Söta Sahlberg och Philippa <3



Slut på lovet

God morgon folket!

Har kommit på att man blir allvarligt skadad av att skaffa lägenhet. Istället för att kika runt på kläder har jag börjar sukta efter inredningsprylar!!! Tror inte jag vågar kolla min mentala ålder ändå... XD

nu måsta jag pallra mig till skolan :(




Ännu en Söndag förbi...

Långt ifrån min favoritdag... Sega och dagen innan skolan börjar efter helgen. Ångest. 

Aja, idag har jag mest slappat och tagit itu med lite So, det gick väl sådär. Finns så mycket mer uppmuntrande saker än att läsa om andra världskriget. 

Här kommer i alla fall någon form av dagens outfit:



Topp (under) - BikBok
T-shirt - Gina Tricot
Svarta jeans - H&M
Halsband - India (Östersund)

Larz Kristerz!

Nu är jag hemma igen. Åkte upp tidigt igår morse för att jag skulle se Larz Kristez på kvällen, med Linda!! Tro det eller ej men det var skitbra och vi hade GRYMT roligt! Bildkvaliteten är sådär lagom bra eftersom jag tagit med mobilkameran (XD) men ska sno lite bilder av Linda vid ett senare tillfälle. Då ska ni även få bekanta er med vår nya idol - Wizard Gudrun! :D Håll till godo med dessa så länge.



Nu bär det av!

Om cirka en timmar reser jag ner mot Göteborg i bil. Resan tar ca 12 h  med alla pauser och liknande. Men vi bestämde oss för att inte åka så tidigt för det blir så jobbigt då ;) Vet inte om jag har möjlighet att blogga under veckan men ska försöka...

Annars hörs vi efter lovet :D

Fjällväder

Gomorron, eller nåt :) Det blev igen scrapbooking igår, och inget mer bloggande för den delen heller. Var tvungen att hjälpa mamma med maten, grrr! Men jag måste säga att efterätten blev ovaligt god XD 

Solen skiner idag och jag är dessutom medtvingad på "familjeutflykt" till storulvån. Låter det skoj eller? Vet att ni innerst inne är avundsjuka ;D Fattar inte när de kom på den här briljanta idén, det var ju minst 6 år sen vi hade vår förra. Aja, man får väl lida en stund då, kanske tar lite kort och lägger upp sen!

Försenad update

Tänkte skriva ett inlägg imorse när jag vaknade men hade absolut inget att skriva om och inte är det mer nu ;) Idag har jag gjort... ingenting. Typ suttit vid datorn och tittat på TV. Är det lov så är det, väldigt skönt.

Imorn har jag inte några planer heller, nån som vill hitta på någon så slå en signal ;) På Söndag åker jag däremot ner till GBG, ska bli roligt.

Nej, nu är jag sugen på scrapbooking, ska nog masa mig upp ur soffan och göra ett par Lo:s, blir de bra så visar jag er kanske resultatet här sen. Ikväll har vi gäster så jättemycket mer bloggande kanske det inte blir men som sagt, vi får se!

Orkade inte ta någon outfit bild, har i vilket fall bara på mig blå Jeans från JC och Vit topp från Gina.

Påsklov!

Äntligen har vi fått lov! Nu slappnar man liksom av på ett annat sätt vilket gör att man blir väldigt trött. Kändes bra att ha gjort matteprovet som vi hade idag,  innan den här gången. I julas fick jag ju göra det efter lovet p.g.a en tandläkartid. Det var inte roligt...  Är en sådan som inte klarar av att ha saker hängande över mig.

Har tittat lite på klänningar till skolavslutningen nu på eftermiddagen men inte hittat någon klockren än, meddelar om jag gör det.

På Söndag åker jag ner till Göteborg och hälsar på släkt och vänner. Bland annat yngsta kusinen Elin, saknar! Men fram till det ska jag bara njuta av det lugna (?) påsklovet, dock med tvillingarnas skrik/skratt ringande i öronen. Just nu leker de rullstolsbundna katter ;) (fråga inte).

Photoboth

Musik-Onsdag idag alltså och dagens outfit får bli genom photoboth eftersom jag inte hinner/orkar gå och hämta kameran, ta kort och lägga in bilderna i datorn ;D


Klänning - Gina Tricot
Leggings - BikBok
Armband - H&M
Kofta (har ej på mig på bilden) - Zara


Hermione och Luna

Sååå seriöst detta. Det syns ej, men grishatten är omgjord till ett provisoriskt lejon med hjälp av ett papper. Hermione har för övrigt tappat sin trollkarlshatt. Attans också men jag fick ej ner den över huvudet ;D Föresten notera hur anorlunda en peruk kan se ut på två olika personer!! Påminn mig om att aldrig skaffa sådan frisyr, medan Linda passade grymt bra i det... när man vant sig XD



Håller utkik efter Voldemort ^_^ Nokia stövlar = Nya modet :D



Men vadå? Alla släpar väl med sig en stol ut i skogen, dah ;D

Mästerfotograf!

Jag var med Linda idag efter skolan. "Bara" 103 (!!!) dagar kvar till expecto i dag så dagen till ära klädde vi ut oss och tog lite bilder (kan kanske visa sen) eftersom Lindas peruk hade kommit! Jag tog också lite "seriösa" bilder på Linda (OTROLIGT!!!). Jag måste nog ta priset som en av världshistoriens sämsta fotografer men erkänn att hon är grymt söt!! 



Schemat för idag

Hinner inte så mycket nu på morgonen eftersom jag måste åka ner till skolan. Idag har jag bara tunga helvetes ämnen på schemat. Typ, Matte, Spanska osv... Och sedan måste jag hem och plugga SO, eftersom jag inte ill göra det på lovet och det gick år skogen igår. Så inte mycket spännande som händer idag men sånna dagar finns också, tyvärr ;)

Hörs i eftermidag :)

Måndagsmorgon

Igen... Nu måste jag åka ner till skolan och gå där till kl 3, för sedan ska jag till the tandläkare in Järspen ;) Blööö. Syns efter det då :D Här kommer en halv dagens.


Tröja - H&M
Armband - Glitter
Halsband - Ur & Pen
Örhängen - Tre J design (stavning?)
Jeans - H&M (syns ej)

Söndagen

En liten dags resumé nu då. Dagen har varigt sådär härligt slapp och ångerslös som jag tycker att Söndagar ska vara. Eller, helt lugn har den väl inte varit. Har lekt lite i snön med småkusinerna som är här nu samt "Brädis" och "Svampis", en planka och en bit frilogit som de hittade ute XD Saknar den fantasifullheten man hade alltså (Har lite bilder jag kan lägga upp sedan).

Sen gick vi in. De åt lunch jag satt lite vid datorn. Efter detta så fick jag lust att baka och tänkte att det kunde vara kul att ha med Alma och Sofia (5 år gamla).Så jag (som handlar innan jag tänker) knöt på dem förkläden, tvättade händer och ställde dem på var sin pall i köket.  Å herregud. De fick världens fnitteranfall och kletade och mosade hallon i ansiktet på varandra, sprang runt och skrek, slängde mjöl överallt osv. Mitt i all röran glömde vi/jag att ha ägg i smeten så det blev en mycket annorlunda, men god, kaka! ;D

Så, jag ångrar mig, det har inte varit särskilt lugnt och fridfullt här idag men i vilket fall riktigt roligt :D

"A piece of cake"

Fick en försenad födelsedagspresent imorse. "A piece of cake"  av Leila Lindholm. Den är jättebra och allt ser väldigt smarrigt ut. Måste nog genast sätta igång med något av recepten :D



Fefo-träff!!

Idag var jag i Östersund på jämtnördträff med Linda. Det var grymt kul även om vi kom ifrån ämnet typ.... hela tiden :D Men man ville ju veta lite om varandra också XD

Bild 1 - Linda
Bild 2 - Felix och Linda
Bild 3 - Malin och Anders (vårt internationella besök, från Danmark ;D)
Bild 4 - Moa

Turbilder!

Här kommer bilderna från bivackturen med klassen. I min grupp/bivack var Sahlberg, Philippa, Klara, Linda och Jag. Bilderna är från "samlingen", grävningen, eldningen/kvällsmyset och lite i bivacken. Enjoy ;D


Hemma!

Hem ljuva hem! Fast ändå, turen var grymt kul och jag ångrar inte en sekund att jag följde med. Fatta häftig känsla att vakna i en "snögrotta" mitt på fjället, kliva ut och se grillplatsen och allt långt nedanför sig. I och för sig var det dimma så man såg inte så mycket av det men ändå... Det blåste lite nere vid Björns tält och elden men uppe vid våra bivacker var det ganska lungt. Man frös inte heller så mycket på natten (inte som i tält), det droppade inte från taket, det var lä och det var rymligt så man slapp cellskräck.

Om jag ser sliten ut så är det ingen emot hur jag känner mig men det var värt det. Grymt kul hade vi :D Bilder kommer antagligen sedan. 

Fjälltur

Ja, nu ska jag dra ut på fjället å gräva ned mig ;D Det kan ju bli... intressant. Nu måste jag gå och hjälpa pappa med det sista av packningen. De gick nämligen åt helvete när vi skulle få ner allt i ryggsäcken och det är ändå inget jag kan ta bort ;S Vill inte ha apelsinjuicepaketet fastspänt på toppen XD Här kommer i alla fall en mycket glamorös dagens outfit, hehe ^^


Jacka - (blå) Patagonia, vad annars? :D
Byxor - Patagonia
Halsduk - Mammas från typ 80/90-talet ;)
Mössa - Snott från Linus.
Skor - Salomon XD

Onsdag


God morgon :) Idag är det ganska grått här i byn, nu på morgonen i alla fall.  På förmiddagen har jag lite halvjobbiga ämnen som SO och Engelska men efter lunch har jag musik, hela eftermiddagen!! :D Onsdagar är nog mina favoriter... i alla fall när det gäller skolschemat. Det här fick jag till today:


T-shirt/top - BikBok
Kofta - Gina Tricot
Jeansleggings - Vero Moda
Skor - Din Sko
Armband - Glitter

RSS 2.0